Statig wonen in het historische hart van Edam

15 oktober 2024

Wil jij wonen op een historische plek in een statig pand met uitstraling, in het historische hart van Edam? Dan past project Thuishaven misschien wel perfect bij jou. En goed nieuws, want er is een appartement vrijgekomen! We lichten het appartement voor je uit!

Ruimte en charme onder één dak
Het appartement met zadeldak heeft een gebruiksoppervlakte van 56 m² op de eerste en tweede verdieping. Van deze 56 m² bevinden zich 15 m² op de (berg)zolder op de tweede verdieping. De (berg)zolderverdieping is te bereiken via een vlizotrap en heeft een dakkapel. Dit geeft extra ruimte en zorgt voor een klassieke uitstraling van het pand. Op de begane grond vind je de ruime berging van 8m², waar de warmtepomp en boiler van de woning staan. Met een klassieke voordeur bij de privé entree is dit echt een woning om trots op te zijn!

Duurzaamheid
Dit pand is uitgerust met de nieuwste technieken, waaronder een warmtepomp met bodembron en vloerverwarming door het hele huis. Dankzij de bodembron kan de warmtepomp in de zomer koeler water door de leidingen laten stromen. Hierdoor blijft de woning aangenaam koel, in tegenstelling tot veel oude panden in de binnenstad.

Historisch Edam
Edam heeft een rijke geschiedenis die zichtbaar is in het historische centrum. Je vindt hier veel oude gebouwen, schilderachtige grachten, charmante winkels, gezellige terrassen en intieme pleinen. Het stadje aan het Markermeer telt maar liefst 178 monumenten! Het is ook niet voor niets dat Edam ‘klein Amsterdam’ wordt genoemd; je woont hier op maar 100 meter van de Keizersgracht en het Spui in Edam. En voor iedereen die wil genieten van natuur en water kun je naar het recreatiegebied Hemmeland. Hier kun je wandelen, fietsen, zwemmen, surfen en zeilen.

Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Voor meer informatie over dit appartement en het project kun je terecht op de projectpagina. Hier vind je onder andere de plattegronden en meer foto’s.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Thuishaven?

Bekijk ook het project Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

Thuishaven

Edam

56m - 184m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend