't Eilandhart, Marken: vrijheid en rust op een uniek eiland

04 september 2024

Droom jij van eindeloze zomers met uitzicht over het Markermeer en het leven midden in de natuur? Dan is nieuwbouwproject 't Eilandhart in Marken dé plek voor jou! Ontsnap aan de hectiek van de stad en ontdek jouw droomwoning op dit prachtige schiereiland.

Marken biedt jou alles wat je zoekt: een idyllisch landschap met uitgestrekte polders, oneindige vergezichten over het Markermeer en de charme van het eilandleven. Op deze unieke locatie woon je op één van de mooiste plekken van Nederland, nét boven Amsterdam. Hier heb je het gevoel dat je ver weg bent van de drukte, maar toch is alles wat je nodig hebt dichtbij.

Exclusief wonen in ’t Eilandhart
Waar jarenlang geen uitbreiding mogelijk was, verrijst nu 't Eilandhart: een nieuwbouwproject met 99 woningen verdeeld over twee nieuwe werven. De woningen zijn perfect voor mensen die de vrijheid en rust van het eilandleven willen omarmen. De eerste 19 unieke woningen zijn momenteel in verkoop (fase 1) en de eerste overeenkomsten worden getekend.

Vind jouw droomwoning op Marken
Wil jij ook genieten van het eilandleven en de eindeloze zomers op Marken? Bekijk snel het woningaanbod in 't Eilandhart en wie weet vind jij hier jouw droomwoning. Wil je graag meer weten over de woningen en/of het nieuwbouwproject? Kijk dan op de projectpagina of neem contact op met één van de makelaars. Deze helpen je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Eilandhart?

Bekijk ook het project 't Eilandhart

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Eilandhart

Marken

19 woningen beschikbaar
102m - 190m woonoppervlakte
€ 545.000 tot € 965.000