De Kaaij | Waterfront, Bouwnummer 2

Koopprijs

€ 950.000

Woonoppervlakte

74 m2

Omschrijving

Waterfront 2 | Begane grond en 1e verdieping

*English below*

Een eigen steiger aan het Tolhuiskanaal en een tuin van ca 31 m2 aan de zonnige zuidkant van het gebouw. Twee unieke hoogtepunten van deze woning van ca. 75 m2, gelegen op de begane grond en de 1e verdieping van De Kaaij. Door de vide aan de waterzijde en de is er in de living een dubbele hoogte (ruim 5 meter) en grote raampartijen waardoor je hier optimaal het gevoel van wonen aan het water beleeft.

De keuken, een ontwerp van Leicht, grenst aan de zonnige tuin, die te bereiken is door de openslaande deuren. Op de 1e verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers en de badkamer, met een inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.

De woning is voorzien van vloerverwarming- en koeling. Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen die voorzien voor de woningen. De woning is dan ook bijna energieneutraal. De woning heeft een vrije hoekligging in het gebouw met de mogelijkheid van een extra zijraam in de living.

Parkeren
In het nabijgelegen parkeergebouw is het mogelijk een stallingsplaats te kopen. De kosten hiervoor zijn € 40.000,- v.o.n. Op de begane grond van De Kaaij is er een mogelijkheid de fietsen te stallen.

Stoer ontwerp met duurzame kenmerken
De architect heeft gekozen voor een stoer ontwerp met houten gevelelementen en veel glas. In de woningen geven de betonnen plafonds een eigentijdse industriële sfeer De appartementen voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van isolatie en energiezuinigheid. Het is straks heerlijk comfortabel wonen met vloerverwarming in de winter en -koeling in de zomer.

Wonen in het bruisende Noord
De Kaaij wordt gebouwd aan het water, tussen Eye en NDSM, aan het einde van de Grasweg. Met de auto is het centrum van Amsterdam bereikbaar via de IJtunnel en je bent in een paar minuten op de ring A10. Op nog geen 10 minuten fietsen ligt metrostation Noorderpark van de Noord/Zuidlijn. Vanaf daar ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam of op de Zuidas. Of met de pont, die op 5 minuten loopafstand ligt.

Eigen grond
De Kaaij wordt gerealiseerd op eigen grond, zonder erfpacht. Hier heb je dus niet te maken met de jaarlijks terugkerende extra kosten van de erfpachtcanon, dat scheelt enorm.

--------------------------------------------------

Waterfront 2 | Ground floor and 1st floor

With its own private jetty on the Tolhuiskanaal and a garden of approximately 31 m2 on the sunny south side of the building. With these two unique highlights, this property of approximately 74 m2, is located on the ground floor and the 1st floor of De Kaaij. Due to the loft at the waterfront, the living room boasts double height (over 5 meters) and large windows, offering an optimal sense of living by the water.

The kitchen, designed by Leicht, adjoins the sunny garden, accessible through the French doors. On the 1st floor, there are two well-sized bedrooms and the bathroom, with a walk-in shower, double sink, and second toilet.
The property is equipped with underfloor heating and cooling. Solar panels on the roof of the building provide energy for the properties. The property is therefore almost energy-neutral.

This property has a corner position in the building with the possibility of an additional side window in the living room.

Parking
It is possible to purchase a parking space in the nearby parking facility. The cost for this is €40,000, including VAT. On the ground floor of De Kaaij, there is a possibility to store bicycles.

Robust Design with Sustainable Features
The architect has opted for a robust design featuring wooden facade elements and ample glass. Inside the homes, the concrete ceilings create a contemporary industrial atmosphere. The apartments meet the newest standards in insulation and energy efficiency. It will be comfortable living with underfloor heating in winter and cooling in summer. The solar panels on the roof ensure low electricity costs.

Living in the vibrant North
De Kaaij is being built by the water, between Eye and NDSM, at the end of Grasweg. By car, you can reach the center of Amsterdam via the IJtunnel, and you're just a few minutes away from the A10 ring road. Less than a 10-minute bike ride away is Noorderpark metro station on the North/South line. From there, you can reach the center of Amsterdam or Zuidas within 15 minutes. Alternatively, you can take the ferry, which is a 5-minute walk away.

Freehold
De Kaaij is built on freehold land, meaning there is no ground lease involved. Therefore, you won't have to deal with the annual recurring additional costs of ground rent, which makes a significant difference.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 950.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Benedenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m2
Buitenruimte
18 m2
Inhoud
222 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Kees

Broersma Wonen

De Kaaij

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Kaaij | Waterfront in het project De Kaaij

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.